Ett axplock av våra tjänster

Hemsidor & Webb

En responsiv, uppdaterad och sökoptimerad hemsida innebär att kunderna hittar er mycket lättare! Vi bygger även helt unika sidor och system för er som önskar.

Sociala media

Rätt timing & innehåll är det viktigaste för att lyckas konvertera försäljning på sociala media. Vi både utbildar och utför – ni bestämmer!

CRM/ Kundlojalitet

Vi lever i en värld där konsumenter blir överösta med reklam. De verkliga vinnarna är de som når fram i rätt tid med relevanta erbjudanden till rätt personer.

Strategier & Marknadsplaner

Bra marknadsföring börjar med en strategi. När man vet varför man gör något och vilka mål man har är det mycket enklare att förstå vilka medieval och vilken sorts kommunikation som ger bäst resultat.

Event & Mässor

Event och mässor är ett bra sätt att knyta nya kontakter, både på leverantörs- och kundsidan. Vi hjälper er med allt från idé till projektledning och genomförande.

PR

Det finns extern & intern PR. Vi jobbar med båda. Intern PR innebär att vårda sitt varumärke och tillsammans med medarbetarna nå framgång. Extern PR handlar om att ha kontakt med journalister & bloggare, skriva pressreleaser osv.